Pages

Mar 26, 2009

"Adik" Balqis & Ain


Minggu lepas, aku lihat wife aku macam tak sihat jer... sakit2 badan dan lemah jer... Mulanya aku tak suspek aper2 pun... Pas tu minggu nie nampak macam bertambah teruk... alamak, takut gak... la nie memacam penyakit datang melanda negara kita nie... risau gak kalau2 honey aku pun kena gak... bukan aper.. minggu lepas, bapak mentua aku kena demam teruk... bila check kat klinik rupanya kena demam campak...

Aku peratikan wife aku lain macam jer... so aku pun sesajer la pi beli "pragnentcy test" kat kedai farmasi, sok pagi bila dah test... (+)

Alhamdulillah... Wife aku mengandung rupanya...
Hari nie pi klinik... buat check up dan scan, doktor bagitau... baby baru usia 6 minggu, so kena banyak berehat... Due date plak 19/11/2009.

Kalau nak tau... Honey aku nie kalau mengandung memang teruk alahannya... sampai tak bangun... So la nie, aku kena la buat kerja advance skit... Anyway honey... Kuatkan semangat... Insya-Allah... ayah, kak Long dan kak Ngah akan jaga mama dan baby...

Kepada kengkawan... doakan semoga baby kami sihat hingga dilahirkan... Amin

To Honey @ mama, kami sayang mama...

* kalau nak tau... Kak Ngah (Ain) paling seronok bila tau mama nak dapat baby, senyum jer... siap nak bagi baby nama puteri...

7 comments:

emmii said...

tahniah...tahniah!!! semoga kali ini lelaki pulak...tapi bila tanya ain dia tanak adik lelaki...

Fadzli said...

Yer la... kat rumah pun Ain kata nak baby perempuan... siap bagi nama lagi... katanya nak bagi nama puteri... kalau lelaki cam ner? ain kata... tak nak....

Firol said...

tahniah.....menambahkan modal insan negara..

mrs suffi said...

tahniah..wah2...kami pun tak best arrr kat sekolah coz kaki gelak dan team lawak sedunia dah lembik jer..ekekekeekek

::Cikgu Liza:: said...

alhamdulillah!!!!.. tahniah korang!!! aku ngan amir tumpang happy.. kitorang pun ada news nak share gak.. tapi nanti la dulu.. tungguuuuuu...

Hasnurol bin Hashim said...

hani'an lakum... tambah lagi umat nabi Muhammad s.a.w. semoga anak yang dilahirkan menjadi Quuratul a'yun. Amin! mcm mana hebat ko Lie...

Fadzli said...

Firol - Tq... Bila lagi Nuar... kami tak sabar nak gi johor nie...

mrs suffi - takper... lepas ilang kemabukan nie.. boleh la menggemparkan sekolah dengan lawak-lawak antarabangsa korang...

Liza - Per beritanya tu... nie tak sabar nak tunggu nie... penantian satu penyiksaan... mesti beritagembira gak nie....

Sheh - Insya-Allah sheh... anta bila lagi nak menambah umat nabi Adam?

ADAM FAHMI

ADAM FAHMI