Pages

Jul 26, 2009

samakin meningkat...

Alhamdulillah... tarikh 23 julai bertambahlah umurku menjangkau 30 tahun, hari ini aku menerima 6 meseg ucapan hari lahir, firstly dari yang (adik aku), pastu my honey (wife ler...). then yeop, haslin dan aton. Terima kasih semua.

Selain tu adalah ucapan hari lahir dari 2 puteri aku... Kak Long & Kak Ngah. Terima kasih anak-anak ayah.

Selain ucapan hari lahir, aku menerima 3 keping kad hari lahir dari my dear wife dan anak-anak aku... (hasil nukilan sendiri dari anak2 ayah)


dari My Wife : teacher Lynda

Dari Kak Long : Balqis

Dari Kak Ngah : Norain

dan satu hadiah special dari my loving wife...

Sebagai hamba Allah, aku bersyukur dikurniakan kesihatan dan kesejahteraan hingga ke saat ini. buat isteri dan anak2 ayah, doakan semoga kita sekeluarga sihat sejahtera dan kehidupan kita sekeluarga diredhai Ilahi dunia dan akhirat. Amin.



8 comments:

Mr Black gagak said...

semoga rezeki berlipat kali ganda dan diberkati oleh ALLah swt ✿◕‿◕ ✿

nuar said...

moga panjang umur n murah rezeki...

Firol said...

selamat hari lahir kawan..panjang umur insyallah,murah rezeki insyallah.....

HEPI SOKMO DEH

cikgu liza said...

aku pun wish ko gak kan.. dlm skype.. dlm blog linda... tak kira ek? ok.. wish sekali lagik..

HAPPY 30th BIRTHDAY!!!

hemsem lah baju linda bagi.. aku bagi amir leather belt.. salah ukuran pulak.. hhahaha.. sib baik pakcik tuh perut dia sudah kempis sikit.. muat jugak akhirnye... hehhe

Fadzli said...

Mr. Black : Thank's bro

Nuar & Firol : Insya-Allah... doakan untuk kengkawan & keluarga

Liza : Terima kasih... Tak per... aper hadiah pun yang diberi.. yang penting... ikhlas.

emmii the strange said...

friend, i've change my blog's url to emmiistange.blogspot.com for security purposes

emmii the strange said...

friend, i've change my blog's url to emmiistrange.blogspot.com for security purposes

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女

ADAM FAHMI

ADAM FAHMI