Pages

Mar 4, 2009

Pengajianku...

Jumaat nie ada Exam Mid-term... subjek introductiory mathematical method. Exam tak lamer... satu jem jer... tapi nak memerah otak nak menjawab tu...mengalahkan lari 10 000 meter.. cam biasa la... sok nak exam... ari nie baru study...

Sem nie ada satu subjek jer yang ada mid term, 2 subjek lagi final terus.

Lepas midterm nie nak pulun siapkan assignment... dua dah siap... ada satu lagi yang belum siap... Terima kasih kat best friend aku kat oum... Fuad(Acs) ngan Rizal(sk tt gantung) ... dengan depe nie la aku selalu buat disscussion untuk siapkan assignment... nak exam pun cam tu gak.

Kalau takder halangan ujung tahun nie baru habis pengajian aku...dah 3 tahun aku melaluinya... macam tak cayer jer... apa pun aku akan teruskan perjuangan... Lagi 3 sem jer lagi.. termasuk sem januari nie...

Tahun nie juga aku kena siapkan tesis... sem lepas dah settle kajian 1, so tahun nie kena siapkan kajian 2. Emmm lecture kajian nie boleh tahan gak... agak banyak komennya pada thesis 1 aku dulu... tak kesahlah... ikut jer...

Kepada wife ngan anak-anak ayah... doakan kejayaan ayah... sorry... kekadang tak dapat spend masa sesama masa hari minggu.... anyway... ayah sayang semua....

2 comments:

lynda_siebie said...

hmmmm....good luck! semoga lulus dgn cemerlang....sumer yg senang asalnye dari yg susah....x kisah la walaupun terpaksa selalu jd 'isteri tinggal'.
hehehehehe....

::Cikgu Liza:: said...

sayangkan anak ditangan2 kan.. sayangkan isteri ditinggal2 kan.. selalu kena tinggal ek?.. maknanya sayang gila la tuh..

goood luck LI..

ADAM FAHMI

ADAM FAHMI