Pages

Jun 26, 2009

Journey to sabah : 1

Khamis :
aku gerak ke Key El... bawa adik aku Munirah, nak hantar ke UMS. Kena belajar kat sana la pula... Udah rezeki dia. Aku pegi ngan Yeop (abang sulong). Memang tak disangka aku sampai ke Sabah nie. Bukan dirancang pun... Tapi sebab nak anta adik aku... pegi juga la... Kesian pulak kalo nak biar pegi sengsorang...

naik fligh dari LCCT kul 6.30. Flight delay pulak... ada emergency case dalam flight tu... ada orang sakit. Kul 7.00 baru dapat naik. Emmm first time aku naik burung besi nie... Dok dalam flight tu... memula tu okey la... lelama lepas tu mula boring... memula bacagak pemplate kat sit tu... dah habih baca tu dah tak tau nak buat aper... memang tak tau nak buat aper... nak tido pun tak leh... Ish... mula terpikir naik keta lagi best... betapa boringnyer dok dalam flight tu selama 2 jam setengah.

Sampai kat KK (kota kinabalu) lepas keluar KKIA tu.. aper lagi... ambik angin segar le ngan yeop skali.... (mer***k ler... tabiat tak baik untuk kesihatan) Lepas tu... ambik teksi terus pi check in kat Asia City Hotel. Tak jauh pun dari airport tu... lebih kurang 20 minit jer. Sampai sana... pe lagi... mandi... solat... makan biskut... then.... Landing time.

continue.....

1 comments:

cikgu liza said...

sempat gi jalan2 sampai poring tak? aku pernah gi sekali.. zaman belajo dulu.. teringin lak gi sipadan..

ADAM FAHMI

ADAM FAHMI