Pages

Feb 7, 2009

New MPV from Malaysia

Malam nie dok layan internet... sajer cari gambar-gambar K-car yang aku minat... Tetiba aku jumpa satu blog yang ada gambar MPV Malaysia...

Nie sajer la aku nak tunjuk kat member-member... manalah tau kot berminat... lagipun MPV nie biasanya lebih kepada kegunaan untuk keluarga besar... So kalo minat tempahlah sekarang... Ish macam promoter plak...

* mana tau kot org rumah berminat nak beli... kalo aku beli prototaip jer la... Aku masih sayang AFE ngan WGY aku...


2 comments:

::Cikgu Liza:: said...

keta local nih kalau nak beli, jgn first batch.. member aku beli gen2 keluaran mula2 sekali, 2 kali gear box rosak.. masak!!

lynda_siebie said...

ooooo ni le kejenye sampai 4 pg pun x tido lg ye....mentang2 la cuti...dah x ingat bini ke woii.... hehehehe

ADAM FAHMI

ADAM FAHMI