Pages

Feb 8, 2009

Santai hari minggu


Pagi nie aku bawa family aku bersantai kat tepi sungai perak... kat situ ada taman permainan dan tempat untuk bersantai... kami sarapan kat situ... anak-anak pula apa lagi... main taman la...

Sesekali keluar dan bersantai cam nie boleh gak release segala tekanan & bebanan kerja yang banyak kat sekolah tu... tak pernah habis.. lagupun anak2 pun seronok...

Lama juga kami sekeluarga bersantai kat situ... ada juga insan-insan yang minat memancing setia dengan pancing mereka kat tepi sungai tu..

2 comments:

::Cikgu Liza:: said...

lain benor aku nengok si ain dgn along.. ye la along dah besar.. pandai hias diri dah.. ain baru nak belaja ek.. tapi rmbt ain dah pnjg la.. tak pernah aku tgk rambut dia pnjg cenggitu.. nak ikut cam along la tu..

Fadzli said...

Semua makin membesar... zaman dah berubah, dunia dah maju, yang kecik dah besar... cuner berita harian jer dari beso jadi kecik

ADAM FAHMI

ADAM FAHMI