Pages

Jul 16, 2009

Akhirnya...

Alhamdulillah...

Akhirnya siap juga thesis aku... minggu nie petang malam aku layan thesis... pagi layan bebudak kat sekolah ler... Start ari isnin ari tu... sampai petang tadi... akhirnya siap juga thesis math yang aku buat nie. Fuh... bila dah siap... lapang dada rasanya. LEpas nie boleh prepare untuk exam pulak.

Sabtu nie nak anta kat lecture.... Mr. Wong tuck Sung... Harap2 first draft nie akan jadi final draf... tak der le nak kena ubah banyak sangat. Semingggu katanya nak semak thesis nie. Emm...

Ish... tak sabo nak abihkan lagi satu sem kat oum... Sem Sept 2009. lepas nie tak yah pikir nak siapkan asignment..., nak masuk forum... nak baca buku... nak masuk exam...

Ya Allah, berkatilah pengajian ku ini... Amin

2 comments:

Hasnurol bin Hashim said...

Salam... Berjuanglah sahabat dalam bidang Ilmu ni ! nescaya ianya tidak merugikan. walaupun pahit dalam mengharunginya, tetapi ianya akan manis akhirnya... "Kalau kamu mencari harta semata-mata nescaya kamu akan menjaganya. tetapi kalau kamu mencari Ilmu dengan bermujahadah nescaya Ilmu itu akan menjaga kamu"

nza said...

salam ziarah.TQ 4 being my follower...em, smbung blajar ye..oklh.good luck n moga siratulrahim brpnjgan...jgn jemu jengah umah kami ye..!!!

ADAM FAHMI

ADAM FAHMI